2de graad Duaal

Keukenmedewerker

In deze opleiding leer je helpen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken en ingrediënten verwerken tot basisbereidingen door het toepassen van basis kooktechnieken. Ook leer je verwerkte producten opslaan en de keuken schoonmaken om zo een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Machinaal houtbewerker

In deze opleiding leer je je eigen werkzaamheden voorbereiden en de grondstoffen verwerken, houtbewerkingsmachines in- en omstellen en werkstukken bewerken. Zo maak je aan de hand van een werkopdracht onderdelen voor schrijnwerkelementen, meubelen, interieurelementen, decors en standen,... in hout en plaatmateriaal.

Medewerker groen- en tuinbeheer

In deze opleiding leer je de tuinaannemer, tuinaanlegger, groenbeheerder helpen en ondersteunen in zijn activiteiten. Zo help je bij het onderhoud en beheer van tuinen, parken en groene ruimtes. Je helpt deze in stand te houden of te laten ontwikkelen volgens het ontwerp en de wensen van de klant en/of opdrachtgever.


Medewerker groen- en tuinaanleg

In deze opleiding leer je de werkzaamheden inzake aanleg van tuinen, parken, groene ruimtes uit te voeren om zo het ontwerp van de opdrachtgever te realiseren.

Medewerker ruwbouw

In de opleiding medewerker ruwbouw duaal leer je volgens instructies ruwbouwwerken uitvoeren en helpen bij inrichting bouwplaats, uitvoering grondwerken, organisatie materiaal en materieel, fundering, metselwerk, voegwerk, bekisting, ijzervlechtwerk, betonwerk, sloopwerk,... om zo de ruwbouwwerkzaamheden vlot te laten verlopen. 

Hoeknaadlasser

In de opleiding hoeknaadlasser duaal leer je hoeknaadverbindingen met het halfautomaatproces en het TIG-proces te lassen om zo een lasverbinding in laaggelegeerd constructiestaal te realiseren die voldoet aan de geldende internationale normen, de lasmethodebeschrijving en het lasplan. 

Winkelmedewerker

In de opleiding winkelmedewerker duaal leer je producten op een commerciële wijze in de winkel te plaatsen en de kassa te bedienen om zo de commerciële doelstellingen van de organisatie te realiseren.